woensdag 23 december 2009

Nieuwsbrief december

Cima Immink Nieuwsbrief December 2009


Monkdag wegens succes geprolongeerd
Cima Immink 2 day, 30 januari 2010 in Monk
Begin dit jaar hadden we onze eerste Cima Immink bijeenkomst in Monk, waaraan ruim zestig vrouwen deelnamen. Een groot succes. Waarschijnlijk mede dankzij het feit dat er in de Hoogtelijn aandacht aan was besteed. De NKBV gaf ook financiële ondersteuning!
We hebben dan ook een vervolg gepland op zaterdag 30 januari 2010. De dag start vanaf 12.30 uur met yoga en boulderen. Ter afsluiting is er een lezing van Jolanda Linschooten: Into The White. Deze lezing gaat over een solotocht door winters Canada met husky, op zoek naar de Vuntut Gwichin Indianen.
Het uitgebreide programma krijg je nog per mail. Ben je nog niet opgenomen in onze mailing list, stuur dan een mailtje naar cima.immink@yahoo.com. Tevens zal het programma te vinden zijn op onze blog en op de site van Monk. Ben je van plan te komen, meld je dan aan bij Cima Immink.

Klimcafé op 31 oktober
Op zaterdag 31 oktober organiseerde Cima Immink een klimcafé in de klimhal Centraal in Amsterdam. Hoewel het een heel gezellige middag (vanaf 15.00 uur.) en avond (tot ca. 20.00 uur) was, hadden we gehoopt om meer deelneemsters. Er hadden zich maar negen opgegeven. De volgende keer zullen we daarom de aankondiging nog een keer - kort van tevoren - herhalen, een leerpunt. Iedereen kon naar hartelust klimmen, want druk was het op de muur allerminst. Vervolgens genoot dit kleine gezelschap van een erg goede en aangeklede pastamaaltijd. Het is dus zeker een initiatief om te herhalen!

Blog
Het blog is operationeel. Het is nu aan jullie om er leuke berichten op te plaatsen. Ieder die een mooie tocht heeft gemaakt of een interessante route heeft geklommen, is welkom met zijn/haar verhaal. Maar ook recensies over mooie (vrouwen)klimboeken zijn welkom. Ook ontvangen we graag berichten over activiteiten die je onder de aandacht wilt brengen! Of wellicht wil je zelf een activiteit organiseren. Kortom de blog is er voor iedereen die iets interessants uit de vrouwenklimwereld met ons wil delen. Een berichtje aan Cima Immink of naar het blog: cima.immink_weblog@yahoo.com is voldoende!
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten op Cima Immink en heb je een browser die via RSS nieuws op kan halen? Abonneer je dan op de RSS-feed van het blog. Het weblog vind je op http://cimaimmink.blogspot.com/
P.S. Als je er tegenop ziet om zelf iets te schrijven, maar wel een verhaal hebt, laat het ons dan weten! Als jij de inhoud opschrijft, maken wij er een verhaal van!

Klimweekend België
Het is nog heel ver weg maar toch zouden wij graag willen weten of je het leuk zou vinden om mee te gaan klimmen in de maasrotsen tijdens het weekend van 5 en 6 juni 2010. Heb je interesse? Laat dit Cima Immink weten!

Als je vragen hebt dan kun je die stellen aan: cima.immink@yahoo.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten