zaterdag 9 januari 2010

Discussie

De aankondiging van de Cima Immink 2 Day is nog niet geplaatst, of deze aankondiging is overgenomen als basis van een posting op het forum van climbing.nl. Met de humoristisch-provocerende toon van deze posting is het niet vreemd dat er al snel een draadje van reacties is onstaan, waar vooral de mensen aan mee doen die het initiatief om de een of andere reden niet zo nodig vinden. Vorig jaar gebeurde dit ook, de meest uitgebreide discussie vond toen plaats op het forum van de NKBV.

Over een dag om vrouwelijk klimmend Nederland bij elkaar te brengen heeft blijkbaar iedereen een mening; mooi zo. Bij het doel van zo'n dag heeft trouwens ook iedereen zo zijn eigen ideeën en in de discussie geven sommige deelnemers ons tips waarmee de schrijver van dat bericht het initiatief wél zou kunnen waarderen. Zo zouden wij bijvoorbeeld een statement willen maken rondom de achtergestelde positie van vrouwen en om dat kracht bij te zetten zouden wij dan maar een stoere beklimster van noordwanden uit moeten nodigen als spreker. Nou, dat lijkt me leuk! We horen het wel als iemand een goede tip heeft voor volgend jaar.

Ondertussen gaan wij maar gewoon door met onze voorbereidingen om van de Cima Immink 2 Day een geslaagde dag te maken.

O ja, nog even het doel van de dag: klimmende vrouwen met elkaar in contact brengen. Meer info vind je behalve op de hierbovengenoemde pagina ook bij bij Monk. Wanneer het volledige programma definitief bekend is, plaatsen we dat natuurlijk ook hier.

Je kunt je nu alvast aanmelden door een mail te sturen naar cima.immink@yahoo.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten