zondag 7 maart 2010

Cima Immink heeft een Ning

We hebben een Ning geopend!

Ning past heel goed bij Cima Immink. Want Ning maak je samen en Cima Immink maken we ook samen. De kerngroep van Cima Immink verzorgt drie activiteiten in het jaar (de Cima Imminkdag in januari, het weekend in juni en het klimcafe in oktober), en wij hopen dat vanuit die activiteiten contacten ontstaan van waaruit weer andere activiteiten worden opgezet. Daar komt de Ning om de hoek kijken.

De Ning is een Social-Networking-site. Hij past daarmee in het rijtje Facebook en Hyves. Alleen bij Ning is niet je individuele profiel het uitgangspunt van een netwerk, maar een gezamenlijk doel of een gezamenlijke interesse. Je kunt dus een Ning oprichten voor je studieclub, of een Ning voor je sportclub, er zijn Nings voor verschillende steden, voor goede doelen, voor nieuwe initiatieven, etcetera.

En nu is er ook een Ning voor Cima Immink. Op de Ning kom je andere Cima Imminkers tegen en kun je samen afspraken maken, of discussieren, of foto's laten zien, etctera. Je kunt ook activiteiten aankondigen en deelnemers vragen. Neem snel een kijkje en meld je aan, want zo met zijn viertjes is het nog niet zo levendig: http://cimaimmink.ning.com

We hopen dat velen van jullie de moeite nemen om je te registreren en deel te nemen. Bij de instellingen kun je zelf aangeven wat je wel en wat je niet zichtbaar wilt hebben en voor welke dingen je een emailnotificatie wilt krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten