zondag 7 maart 2010

Win een Beal gordel bij Cima Immink deel 2!



In januari kon je een Bealgordel winnen op de Cima Immink Tribute Day, door de juiste antwoorden te vinden op drie vragen. De wedstrijdformulieren konden op 30 januari worden ingeleverd en na het eten werden de twee winnaressen getrokken uit de goed ingevulde formulieren. Mariska Veldink en Susan Hartman waren de gelukkigen en beide hebben inmiddels de gordel in hun bezit.

We kondigden het toen al aan: we hebben nog een derde Beal-gordel te verloten via het weblog.

Om kans te maken op deze superlichte damesgordel, moet je de even naar de site van Beal om de juiste antwoorden op de volgende vragen te vinden en deze opsturen naar cima.immink@yahoo.com (vermeld in de onderwerpregel: Beal-wedstrijd). Ook hier geldt weer: de gordel wordt onder de goede inzendsters verloot.

De vragen:

De Beal Dynaclip is verkrijgbaar in twee lengtes. Welke lengtes zijn dat?

A 60 cm en 120 cm
B 40 cm en 75 cm
C 30 cm en 60 cm

Met de actie ‘buy a rope=plant a tree’ wil Beal ook iets doen aan het behoud van het milieu. Hoeveel planten wil Beal laten planten in de komende twee jaar?
A 12.000
B 100.000
C 120.000

Behalve de standaard Dry Cover-behandeling van de mantel van een Beal-touw, is er ook een behandeling voor de kern van het touw, die je optioneel kunt kiezen.
Hoe heet deze behandeling?

A Golden Dry
B idN Dry
C Dry Control

Heb je de antwoorden gevonden? Mail ze dan snel naar cima.immink@yahoo.com en vermeld in de onderwerpregel 'Beal-wedstrijd'. Je antwoord moet vóór vrijdag 19 maart binnen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten